AIRCON SERVICE

Få serviceret dit klimaanlæg hos HA-TS

Flere og flere biler leveres fra fabrikken med klimaanlæg eller aircondition monteret som standardudstyr. Og så længe det virker er det jo rigtigt lækkert, især på en varm sommerdag hvor man holder i kø på motorvejen eller på bilferien sydover.

Men langt de fleste glemmer at det skal serviceres! Faktisk mister de fleste anlæg så meget som 8% kølemiddel hvert år, endda endnu mere hvis det ikke anvendes i vinterhalvåret!

Når anlægget mangler kølemiddel skal kompressoren køre mere for at frembringe den ønskede temperatur i bilen, det bruger mere brændstof, slider mere på kompressoren og betyder i sidste ende måske at kompressoren går i stykker før tid.

Mangler anlægget rigtigt meget kølemiddel kan det kun give lunken luft og holder til sidst helt op med at køle.

For at sikre dig at dit klimaanlæg også virker når du skal bruge det anbefales det at få udført service på det mindst hvert 2. år.

Ved et sådant service tømmes anlægget for kølemiddel og gammel olie, det vaccumtestes for at se om det er tæt, den korrekte mængde kølemiddel påfyldes og der tilføjes nyt olie og sporestof så det er nemmere at konstatere en evt. fremtidig utæthed.

Et service som ovenstående koster hos HA-TS fra kun 700kr inkl. Moms.

Logo